AcasăNewsFirea, invitatie catre Dragnea: sa declansam un referendum. Sa decida bucurestenii

Firea, invitatie catre Dragnea: sa declansam un referendum. Sa decida bucurestenii

Firea ar vrea renumărarea voturilor: ”Am găsit extrem de multe inadvertențe” (foto: Facebook)

Dupa ce zilele trecute il provoca la o confruntare televizata, in ideea de a se lamuri locuitorii Capitalei cum stau lucrurile, de fapt, cu bugetul destinat Bucurestiului, Gabriela Firea i-a lansat, mai nou, o alta invitatie liderului PSD.

S-a intamplat joi dimineata, inainte ca Gabriela Firea si edilii de sectoare din Bucuresti sa ajunga fata in fata cu ministrul Finantelor. Si la o zi de cand mai multi primari de municipii, inclusiv cel al Capitalei, au fost prezenti la o sedinta a Asociatiei Municipiilor din Romania, la care au asistat si Liviu Dragnea si Eugen Teodorovici.  „Il invit sa faca un referendum, asa cum prevede legea, sa modifice Constitutia si il invit sa declansam un referendum in Bucuresti, sa decida bucurestenii cum trebuie cheltuiti banii. Eu va asigur ca va avea foarte mari surprize”, a declarat Firea.

Edilul s-a aratat dezamagita de discutiile cu ministrul Finantelor. „A fost inflexibil total, nu a ascultat de niciun argument legal (…) a fost o simulare, practic, de dialog”, a caracterizat primarul Capitalei intrevederea de la sediul MFP.

author avatar
Cristina Stefan
180 afisari

3 COMENTARII

  1. Daca Dragnea a luat plasa cu referendumul pentru familie , acum pe cai ocolite vrea Firea sa obtina de la bucuresteni un vot in alb . Cata obraznicie are tovarasa de partid a lui Dragnea. Seamana ca doua picaturi de apa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger