AcasăNewsFirea, intre buclele premierului si zulufii partidului

Firea, intre buclele premierului si zulufii partidului

Firea inca nu a aflat ca interventiile ei ca de coafeza din marginea orasului nu se potrivesc pe asfaltul din Bucuresti

Gabriela Firea, primar cu greutate si social-democrata cu alta greutate, imi este din ce in ce mai simpatica. Nu rateaza nicio ocazie de a sari la fileu. De cele mai multe ori, mingea trece de ea, dar ea nu e pe faza. Sare, domnule, sa vada spectatorii cat e de activa. Si?

Firea inca nu a aflat ca interventiile ei ca de coafeza din marginea orasului nu se potrivesc pe asfaltul din Bucuresti

Ultima ei saritura s-a produs inaintea sedintei Comitetului Executiv National de la sfarsitul saptamanii. Urma sa se definitiveze lista ministrilor din Cabinetul Dancila.

Datul cu parerea

Nu cred ca se discutau lucruri importante, de fapt, din moment ce Firea a avut cea mai neinspirata interventie din cariera ei politica. Conta ca Dragnea urma sa imparta colo o amandina, dincolo un jeleu si in alta parte doar niste promisiuni? Aiurea! L-a dat de gol ca jocurile erau deja facute. Interventia ei, in fata camerelor de luat vederi, mi-a dezgolit o amazoana a politicii mai plina de umor decat a fost vreodata. Ce judete a caror gura trebuie inchisa? Ce propuneri? Ce ministru ala sau altul? Nu, domnule, alta e problema. Viorica Dancila nu trebuie sa puna la suflet ca presa o ia la bani marunti si ii toaca existenta. Ca o judeca dupa cum se imbraca sau dupa cum se coafeaza. Ea, Firea, este tabacita de chestiile astea si nu mai este afectata. Ca sa vezi! Si eu care credeam ca este sensibila si receptiva. Cred ca de la tabaceala, ca sa o citez, n-o mai doare nici macar in primarie de mizeria si degringolada unui oras caruia ii promite marea cu sarea, dar nu reuseste sa ii schimbe fata. Tot de la tabaceala i se trage si talentul de a vorbi mult. Ceea ce Gabriela Firea uita, sau doar se preface ca a uitat, este ca, din moment ce ai devenit persoana publica, toata lumea este cu ochii pe tine. Presa iti judeca mersul, cataramele de la pantofi, tivul fustei si etichetele blanurilor. Tot presa este cea care spune tuturor ce gafe ai facut, cate limbi straine cunosti, ce realizari ai, ce n-ai sa ajungi sa faci si cat la suta din ce spui a fost promis si de altii, inainte. Este lucrul de care Viorica Dancila ar trebui sa tina cont, mai ales ca, pana acum, nu a mai condus ceva in afara de automobilul personal si bunastarea familiei. Vorbind de haine si coafura, Firea emite o parabola care baga in ceata logica. „Putem sa avem o opinie la nivel personal, dar nu poti sa judeci prin aceasta prisma”. Bravos, ‘tu-i facultatea ei de facultate si de jurnalismul de care face atata caz! Adica, daca nu-mi place cum s-a imbracat madam Dancila, trebuie sa o judec prin prisma altuia? Prin care? Prin cea a Gabrielei Firea, care face naveta intre buclele partidului si zulufii premierului? De cand asta?

author avatar
Valentin Boeru
899 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger