AcasăNewsFirea, inaintea de a da ochii cu Dragnea in sedinta PSD: prefer...

Firea, inaintea de a da ochii cu Dragnea in sedinta PSD: prefer sa pierd toate functiile politice si sa nu-i pierd pe cetateni

Primarul Capitalei cumpara gaze la suprapret pentru bucuresteni. Din banii lor!

Pana sa intre in sala de la Parlament in care urmeaza sa se desfasoare, marti, intrunirea mai-marilor Partidului Social Democrat, Gabriela Firea a tinut sa spuna ca este „pe black list” (lista neagra si ca nu a cerut functii.

„Inteleg ca nu mai sunt dorita interimar la PSD Bucuresti, iar la Ilfov am fost aleasa”, „prefer sa pierd toate functiile politice si sa nu-i pierd pe cetateni – si sa stie ca am luptat pentru ei” – a subliniat, intre altele, primarul general, inainte de a participa la Biroul Permanent National.

„Deranjeaza faptul ca spun adevarul despre situatia Capitalei”, a mai sustinut Firea.

197 afisari

2 COMENTARII

  1. Asa mare declaratie falsa nu am vazut cam de mult,pai daca partidul tau actual,care te-a propulsat intr-o mare demnitate publica,se leapada de tine,lapadarea o vor face si majoritatea alegatorilor,indemnati de partid sa te voteze.Foarte rar un candidat independent poate deveni ales,de ex. ar trebui sa-l depasesti pe DIACONU DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE CA SA AI REZULTATE,ESTE CAM GREU MAI ALES LA CAPITOLU CARACTER.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger