Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea, inaintea CEx: este regretabil faptul ca deja stim ce se va intampla la sedinta

Firea, inaintea CEx: este regretabil faptul ca deja stim ce se va intampla la sedinta

Autor:

Venita la Parlament de la Primaria Capitalei, unde a avut loc comandamentul de iarna, convocat dupa ninsoarea de noaptea trecuta, Gabriela Firea urmeaza sa afle ce anume se va decide la varful PSD atat in privinta schimbarilor la nivel guvernamental, cat si in ceea ce o priveste, dupa afirmatiile critice formulate la adresa conducerii formatiunii.

 

gabriela firea Narcis Pop 01 350x231 Firea, inaintea CEx: este regretabil faptul ca deja stim ce se va intampla la sedintaAvand in vedere ca s-a speculat intens in spatiul public in ultima perioada ca in sedinta Comitetului Executiv risca sa ii fie retras sprijinul politic, Firea a pus accent -pana sa inceapa CEx-ul decisiv – pe faptul ca in aceasta situatie ar ramane cu “cea mai importanta calitate (in PSD-n.n), cea de simplu membru, eu asa cred”. “Este regretabil faptul ca deja stim ce se va intampla la sedinta, iar aceasta inca nu a inceput (…) s-a anuntat la toate televiziunile ce masura s-a decis, nu este statutar ca inainte de a se dezbate la un CEx convocat conform statutului sa se dezbata informal”, a acuzat Firea.


2 comentarii to Firea, inaintea CEx: este regretabil faptul ca deja stim ce se va intampla la sedinta

  1. Gigi

    Ce sa-i faci Fireo asa e la bolsevici, tu singura te-ai bagat nu te-am pus noi 🙂

  2. Ciripel

    Dragnea se crede smecher dar de fapt isi taie singur craca de sub picioare. O sa ramana doar cu grupul de la teleorman in partidul ala de doi bani


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!