Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea: In general, nu ma inconjur de oameni care mint

Firea: In general, nu ma inconjur de oameni care mint

Autor:

Subliniind ca, avand in vedere ca Parchetul General ancheteaza incidentele violente aparute la protestul din Piata Victoriei, in 10 august, nu va face declaratii pana la finele verificarilor, Gabriela Firea a facut, totusi, cateva precizari, raspunzand unor intrebari.

 

firea 720x400 Firea: In general, nu ma inconjur de oameni care mint“Referitor la anumite, sa spunem, inadvertente observate de analisti si de presa cu privire la anumite afirmatii care s-au facut din partea dnei prefect (speranta Cliseru-n.n) si a reprezentantilor MAI exista o ancheta in curs a Parchetului”, a amintit Firea, miercuri, in sedinta de la Primaria Generala.

“Astept si eu, ca toti romanii, rezultatul acestei anchete”, a adaugat primarul general al Capitalei, inainte de a sublinia un aspect: “in general, nu ma inconjur de oameni care mint”.

Raspunzand unei alte intrebari, Firea a spus ca prefectul Cliseru nu a informat-o in legatura cu cele intamplate la acea data “pentru ca nici nu aveam calitatea sa ma informeze”, avand in vedere ca Prefectura nu e in subordinea Primariei Capitalei, dar ca a vorbit cu viceprimarul Badulescu, caruia ii delegase atributiile sale, avad in vedere ca era plecata intr-o deplasare oficiala.


1 Comentariu la Firea: In general, nu ma inconjur de oameni care mint

  1. andreesanu

    “Firea -in general nu ma inconjur de oameni care mint ” pentru ca eu mint pentru toti asa cum respir . Cand ceva invepe sa puta firea pune rahatul in ventilator ca sa ajunga latoti !


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!