Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea il ameninta pe Busoi cu instanta. Si face apel la DNA si DIICOT

Firea il ameninta pe Busoi cu instanta. Si face apel la DNA si DIICOT

Autor:

In plina sedinta la Primaria Capitalei, edilul Bucurestilor a lansat un avertisment catre liderul PNL Bucuresti, Cristian Busoi, si, totodata, o invitatie institutiilor responsabile, inclusiv DNA-ului, sa vina si sa faca verificari in privinta companiilor municipale.

 

firea 3 350x233 Firea il ameninta pe Busoi cu instanta. Si face apel la DNA si DIICOT“Nu voi mai raspunde atacurilor, criticilor nejustificate si chiar cuvintelor ofensatoare la adresa mea (…) asa ca astazi impreuna cu juristii am redactat deja cererea de chemare in judecata a dlui europarlamentar Cristian Busoi, presedinte PNL Bucuresti, pe care noi il consideram autorul moral al blocajului proiectelor benefice pentru cetatenii din Bucuresti. Daca nici astazi nu vor fi votate proiectele are se refera, practic, la companiile municipale, maine dimineata vom depune aceasta cerere de chemare in judecata”, a anuntat in prima faza Gabriela Firea.

Mai mult, in momentele imediat urmatoare, a dat de inteles ca a gasit solutia pentru a spulbera zvonurile lansate de opozitia din Consiliul General, astfel incat a invitat DNA-ul sa faca verificari la Primarie. “In acelasi timp, fac apel public la toate institutiile de cercetatre si de ancheta ale statului – DNA, DIICOT, Curtea de Conturi, Politie, Parchet  -(…) si le transmit rugamintea de a trimite misiuni de control (…) a tuturor celor 20 de societati infiintate, potrivit legii, de catre Primaria Generala, pentru a spulbera pentru totdeuna aceste acuzatii total nefondate si nejustiticate, din partea opozitiei din Consiliul General”, a sustinut Firea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!