Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea, dupa sedinta PSD de la Neptun: relatia cu Dragnea, “tensionata”

Firea, dupa sedinta PSD de la Neptun: relatia cu Dragnea, “tensionata”

Autor:

Dupa ce a iesit din cadrul Comitetului Executiv desfasurat sambata la Neptun, Gabriela Firea a aratat cu degetul in directia ministrului de Interne, dezvaluind, totodata cat se poate de clar faptul ca exista tensiuni in relatia sa cu liderul PSD, cel despre care a amintit ca a propus-o pe Dan in fruntea MAI-ului.

 

firea dragnea Firea, dupa sedinta PSD de la Neptun: relatia cu Dragnea, tensionata

Mai nou, nici vorba de roze

De altfel, cand a fost intrebata cum ar caracteriza relatia, la acest moment, cu presedintele PSD, Firea nu s-a ferit sa spuna ca a aparut o “bresa intre noi”. “Imi pare rau sa spun, dar este tensionata”, a raspuns vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, la plecarea de la sedinta in cadrul careia a fost respinsa propunerea sa prin care Carmen Dan ar fi putut sa plece din fruntea MAI, dupa violentele de la protestul din 10 august. Cum ideea a picat la vot, nu se pune, in mod firesc, problema ca Dan sa paraseasca sefia MAI.


2 comentarii to Firea, dupa sedinta PSD de la Neptun: relatia cu Dragnea, “tensionata”

  1. Pablo

    Mie imi pare rau de canalul Dunere București nu alta. Visam peste 40 de ani sa vin cu trenu sa iau metroul pana la Dristor si de acolo vaporul 🚢 pana la Giurgiu si catinel pe Dunere in jos pe la Agigia pe CDMN hop Poarta Alba Constanta cu peron pe partea dreapta sau veneam sa pescuiesc caras 🐠 platica de Dunere la Ghencea 🎣 hooopa…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!