Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea, clip cu realizarile in doi ani de mandat (VIDEO)

Firea, clip cu realizarile in doi ani de mandat (VIDEO)

Autor:

Edilul Capitalei trece in revista, intr-un clip postat miercuri pe pagina sa de Facebook, realizarile sale si ale echipei alaturi de care lucreaza la Primaria Generala, dar si proiectele aflate in lucru.

 

fir Firea, clip cu realizarile in doi ani de mandat (VIDEO)“Consider normal, ca la fiecare aniversare a preluarii functiei de primar, sa le prezint bucurestenilor lucrurile bune pe care le-am facut si planurile de viitor”, a anuntat Gabriela Firea, inainte de a sublinia ca un bilant “in adevaratul sens al cuvantului” are sa prezinte dupa patru ani de mandat.

Edilul Bucurestilor a adus in discutie drept “cea mai mare provocare” pentru oras traficul sufocant, sustinand ca proiectele legate de trafic au fost, alaturi de cele din sanatate, propritare pentru Primaria Capitalei, aspect reflectat in alcatuitea bugetului.

Firea a facut referire, intre altele, la proiectul de innoire a parcului RATB, prin achizitia de 400 de autobuze noi, la faptul ca s-a construit un culoar dedicat tramvaiului 21, menit sa reduca timpul de deplasare.

Iata clipul:    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!