AcasăNewsFirea: Bugetul, per ansamblu, pentru Capitala scade

Firea: Bugetul, per ansamblu, pentru Capitala scade

Dupa ce si-a manifestat in cateva randuri nemultumirea fata de proiectul de buget propus pentru Capitala, iar recent l-a provocat pe liderul PSD la o confruntare televizata lamuritoare pe aceasta tema, Gabriela Firea a iesit marti dupa-amiaza in fata presei cu noi precizari.

„Am spus si sustin in continuare ca daca acest buget ramane in proiectarea care se afla acum pe site-ul Ministerului Finantelor, Capitala pierde 25%(…), aproximativ 180 de milioane de euro, o suma foarte importanta avand in vedere angajamentele pe care le-am luat fata de cetateni si cheltuierile pe care le avem de facut. (…) S-a spus de la cel mai inalt nivel politic faptul ca bucurestenii vor castiga prin acest buget, ca Bucurestiului i s-a repartizat o suma mai mare de bani. (…) Fals. (…) Dimpotriva, bugetul, per ansamblu, pentru Capitala scade”, a sustinut Firea.

Mai mult, edilul a subliniat ca Primaria Capitalei are atributii diferite fata de primariile de sector, prezentandu-le apoi, succint, pe cele ale institutiei pe care o conduce, trecute pe un panou. „Lucrurile va garantez ca nu vor ramane asa, ne vom apara (…). Daca punctul nostru de vedere nu va fi luat in considerare, precum si argumentele juridice si economice, iar acest proiect de buget va fi aprobat (…) in forma actuala, fiind practic primul buget de faliment al Capitalei propus dupa 1989, ne vom indrepta si mai departe si cu siguranta ne vom gasi dreptatea”, a asigurat Gabriela Firea.

146 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cine nu te crede Fiirea,mai ales ca prezinti si scheme complicate si usor de inteles.Ca sa fii si mai credibila trebuie sa prezinti suma totala,de anul trecut,a subventiilor,ajutoarelor,serbarilor etc. finantate din banii primariei generale,astfel poate mai scazi din diferenta prezentata sau chiar ajungi pe plus si eviti falimentul propriu,nu al primariei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger