AcasăNewsFirea: Bugetul Capitalei, masacrat !

Firea: Bugetul Capitalei, masacrat !

„Bugetul Primariei Capitalei a fost masacrat, nu doar taiat. Niciodata nu a fost o reducere atat de mare, cu peste 150 de milioane de euro”, a avertizat edilul Bucurestiului la o conferinta pe teme medicale.

 

Zeci de milioane de euro nu mai ajung la bucuresteni

Imi pare foarte rau ca exista multa ipocrizie, multa minciuna si dezinformare, pentru ca s-a comunicat public faptul ca se taie bani de la Primaria Capitalei si se redirectioneaza la sectoare, dar am subliniat acest lucru si public, primariile de sector nu au atributii legale pentru a achita toate costurile necesare, spre exemplu celor 19 spitale din Capitala, serviciul de termoficare, practic apa calda si caldura, subventia la transportul public in comun, practic toate serviciile publice din Bucuresti pentru cetatenii din toate cele sase sectoare sunt achitate de Primaria Capitalei”, a precizat Gabriela Firea. In alta ordine de idei, primarul general al Capitalei a   anuntat ca unii colegi spun lucruri „total neadevarate ” privind organizarea unor evenimente de catre primarie, precum concertele. Este nedrept si nedemn ca mai ales unii colegi de-ai mei spun lucruri total neadevarate, necinstite si cred ca o sa ii coste acest lucru: ‘Daca Primaria Capitalei isi permitea sa organizeze concerte, inseamna ca are de unde taia’. Acele concerte nu costau suma echivalenta taiata de Guvern. Sub nicio forma, se minte foarte mult, se dezinformeaza”, a aratat primarul.

author avatar
Andrei Coman
188 afisari

3 COMENTARII

  1. Sa calatoreasca Firea , comunista hoata , cu autobuzele turcesti la care a luat in un comision urias . Efectiv aceste autobuze sunt exact cum erau autobuzele interorasenesti din timpul comunismului. Sunt poluante , au motoare diesel , de care toti europenii vor sa scape. Doua persoane nu incap pe scaunele duble, sunt mai stramte decat cele Mrecedes luat de Videanu , tot pe un comision gras. Aceasta comunista arunca praf in ochi bucurestenilor : da gratis rame de ochelari si excursii in Grecua pensionarilor , sume infime fata de cat a furat ea la Radet in iarna asta , aproape 1 miliard lei, deci 250 milioane dolari USA. Are un buget de 1, 4 mioiarde euro , jumatate cat al Parisului, iar capitala este o cloaca poluat in care plutesc gunoaiele si casele parasite pline de gunoaie pestilentiale . Ar trebui judecata pentru fraudele cu companiile nou infiintae’ unde fauna de partid sta pe salarii uriase si pentru mafia din spitalele sub jurisdictia primariei. Este o pacoste pentru bucuresteni. Ar trebui sa locuiasca in Bucuresti, nu intr- in viloi in Voluntari . Nu stie efectiv cum traiesc si respira bucurestenii. Panourile care mentioneaza calitatea aerului au disparut sau nu mai exista. Jos ciuma rosie care macina Romania de 29 de ani.

  2. Romania a fost data anul trecut in judecata de Comisia Europeana pentru ca Bucuresti e cea mai poluata capitala din Ue, urmata de marile orase Iasi si Brasov. Bucuresteanul pierde 3 luni pe an din viata din cauza micropulberilor nocive si gazelor poluante venite din trafic, din constructii, centrale termice, praf industrial si gaz deseu, praf stradal esapatii toxice. Concret ce masuri luati ca primar pentru a evita amenda de 100.000€/zi?

    Nota
    Valabil la toti cei 3 primari intrebarea.
    PANDELE~CHIRICA~SCRIPCARU

  3. Din cauza asta ma misc incet, nu alerg, nu ies des sa-mi prelungesc viata ca tes?oasa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger