Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea, anunt despre consolidarea cladirilor cu risc seismic din Bucuresti

Firea, anunt despre consolidarea cladirilor cu risc seismic din Bucuresti

Autor:

Un subiect de interes pentru locuitorii Capitalei care stau in cladiri “cu bulina”, cum mai sunt cunoscute imobilele incadrate in randul celor cu risc seismic.

 

firea 1 Firea, anunt despre consolidarea cladirilor cu risc seismic din BucurestiDupa ce a subliniat ca dupa Revolutie, adica “in 27 de ani, Primaria Capitalei a consolidat doar 20 de imobile cu risc seismic”, Gabriela Firea a anuntat, in cadrul sedintei de joi a Consiliului General de la Primaria Bucurestilor, ca se are in vedere ca, in perioada urmatoare, sa se ajunga la o cifra de 100 de astfel de cladiri care sa fie supuse procedurilor de reconsolidare. “In acest moment (…) lucram deja pentru punerea in siguranta si consolidare in 42 de imobile si inca 60 vom intra in perioada urmaoare, deoarece documentatiile tehnice sunt aproape finalizate. Vom putea spune ca se lucreaza deja in 100 astfel de imobile”, a subliniat Firea.


2 comentarii to Firea, anunt despre consolidarea cladirilor cu risc seismic din Bucuresti

  1. MAREAN

    ACESTA ESTE MODUL DE OPERARE PRIN CARE IN RO SE FURA LEGAL, DAR IMORAL SI IN MOD CRIMINAL. Functiile de la CSM Bucuresti trebuie sa fie neplatite, onorifice si ocupate de catre voluntari sportivi nu de catre hoti.
    http://www.puterea.ro/dezvaluiri/bugetul-de-peste-15000000-de-euro-al-csm-bucuresti-pe-mana-unei-triplete-de-pensionari-mai-173847.html

  2. Gigi

    Osanale. Ceva mai inteligente si mai subtile decat in cazul altor publicații (sau posturi tv), dar, totuși, laudatio. In fiecare număr. Hmmm ….


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!