Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea: Am facut afirmatii il legatura cu stilul de conducere al lui Dragnea, nu am adus jigniri membrilor PSD

Firea: Am facut afirmatii il legatura cu stilul de conducere al lui Dragnea, nu am adus jigniri membrilor PSD

Autor:

Inainte de a da ochii cu Liviu Dragnea si cu ceilalti colegi ai sai din fruntea PSD-ului, vicepresedintele social-democrat aflat in fruntea Primariei Capitalei a subliniat – raspunzand unei intrebari cu privire la eventuale prejudicii la nivelul imaginii PSD-ului ce i-ar putea fi imputate – ca in declaratiile sale nu a criticat partidul, ci stilul de conducere al lui Dragnea.

 

firea 479x500 Firea: Am facut afirmatii il legatura cu stilul de conducere al lui Dragnea, nu am adus jigniri membrilor PSD“Daca mie-mi gasiti o singura fraza sau afirmatie (defaimatoare-n.n) referitoare la PSD, imi dau singura demisia. Eu am facut afirmatii il legatura cu stilul de conducere al domnului Dragnea, sub nicio forma nu am adus jigniri membrilor PSD, simpatizantilor PSD, colegilor mei din partid, sub nicio forma”, a sustinut Gabriela Firea.

Referindu-se la numarul 1 in PSD, primarul Capitalei si-a explicat o declaratie recenta, cum ca Dragnea ar dori sa o anihileze. “Am zis ca este atat de inversunat la adresa mea si de la prima mea declaratie care a suparat (…)  din acel moment am devenit pentru domnia sa persona non grata sunt pe blacklist si atunci se comporta ca atare”, a afirmat Firea, inaintea sedintei BPN.


2 comentarii to Firea: Am facut afirmatii il legatura cu stilul de conducere al lui Dragnea, nu am adus jigniri membrilor PSD

  1. cobe

    Adevarul este ca ai dreptatea matale,mai ales ca seful tau are o concubina mai tanara si mai frumoasa decat tine,insa nu stiu daca si mai desteapta.Sunt sigur ca te poate impaca seful tau imediat cu o propunere falsa de numire ca cacandidat al partidului la prezidentiale,nu la guvernoratul coloniei caci acolo vor numi stapanii din uie si marele stapan de peste ape.

  2. Trica

    Binee Fireooo !!! Tine-o tot asa, hai cu ruperea PSD !


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!