AcasăNewsFirea aduce in discutie demisia: "Daca intr-un timp rezonabil..."

Firea aduce in discutie demisia: „Daca intr-un timp rezonabil…”

Pana sa inceapa sedinta conducerii PSD, primarul Capitalei a facut o declaratie care multora le-a dat de gandit, mai ales ca a fost invocata plecarea sa din functie.

„Daca intr-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei (…) nu-si vor gasi o rezolvare, eu imi dau demisia din toate functiile politice”, a sustinut Gabriela Firea, in urma cu doar cateva minute.

Primarul Bucurestilor a invocat un calendar stabilit impreuna cu premierul Dancila si a exemplificat cu subiectul Elcen, „care treneaza de un an si jumatate”. Mai exact, este vorba despre fuziunea Radet-Elcen.

Cand s-a vrut sa se stie daca, practic, liderul PSD este destinatarul acestui mesaj, mai exact cand a fost intrebata daca e de parere ca aceasta situatie ar trebui sa aiba „ecou in biroul lui Liviu Dragnea”, raspunsul acesteia a fost urmatorul: „100%, pentru ca domnia sa a declarat de fiecare data ca este un sustinator al tuturor proiectelor locale din intreaga tara, inclusiv din Capitala”. „Nu este niciun avertisment, eu am anuntat ce voi face”, a conchis Firea.

sursa video: Antena3

449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger