Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea acuza: se joaca la ruleta soarta bucurestenilor din motive politice, dintr-o razbunare

Firea acuza: se joaca la ruleta soarta bucurestenilor din motive politice, dintr-o razbunare

Autor:

Primarul Capitalei lasa sa se inteleaga ca nu are de gand sa isi dea demisia si spune ca spera “in al 12-lea ceas ca se va face dreptate”, in sensul in care isi pune speranta ca se va modifica proiectul de buget alocat Bucurestiului in acest an, despre care a anuntat inca de acum cateva zile ca ar urma sa fie redus cu 25%.

 

firea 1 350x188 Firea acuza: se joaca la ruleta soarta bucurestenilor din motive politice, dintr o razbunare“Am dreptate si dreptatea este de partea mea nu am de ce sa-mi fie rusine cu aceasta lupta (…) era mult mai grav daca taceam, din teama, din frica (…) voi depune toate eforturile astfel incat viata cetatenilor din Bucuresti sa nu fie afectata. Vom gasi solutii”, a declarat Gabriela Firea, inaintea sedintei cu primarii de municipii.

Totodata, edilul a negat varianta ca Primaria Capitalei ar fi avut excedent anul trecut. “Interesul politic este foarte mare si de fapt totul acum se mistifica in plan administrativ, prin prisma politica. Ceea ce este pur si simplu strigator la cer. Se joaca la ruleta soarta bucurestenilor din motive politice, dintr-o razbunare”, a acuzat Firea.


2 comentarii to Firea acuza: se joaca la ruleta soarta bucurestenilor din motive politice, dintr-o razbunare

  1. Mucea

    Eu vad ca mai mult la tv si se cearta decat sa faca treaba si pe teren.

  2. Anonymous

    In ultima luna este a treia oara cand Radetul ne opreste caldura in plina iarna din cauza avariilor cica si rabdam de frig… ar trebui sa-ti faci datoria fata de cetatenii buresteni care te platesc si sa apari mai putin la tv ca nu esti vedeta….


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!