Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea acuza “o noua campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea”

Firea acuza “o noua campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea”

Autor:

Gabriela Firea a continuat tirul de acuze in directia liderului PSD, de aceasta data de la sediul Primariei Generale, unde a sustinut, miercuri in jurul pranzului, o conferinta de presa.

 

fir Firea acuza o noua campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea“Se transmite colegilor mei din tara ca vreau sa pun umarul la daramarea guvernului. Nu este adevarat, este o noua campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea”, a sustinut Firea, inainte de a aduce in discutie faptul ca s-ar fi spus ca ar fi fost “confiscata de statul paralel” si “ca m-am dat de partea adversarilor formatiunilor politice din care fac parte”.

Totodata, Firea a declarat ca poate sa renunte la functiile din cadrul formatiunii si ca nu ar avea nicio problema daca ar ramane un simplu membru PSD. “Nu m-am coalizat cu nimeni, nu fac parte din nicio “gasca”, din nicio grupare de rezistenti din PSD (…) am spus un punct de vedere argumentat, dupa ce am discutat cu dl Dragnea toate aceste subiecte de mult timp, dar fara ecou”, a mai sustinut Gabriela Firea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!