Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea a dezvaluit cum va vota la referendumul pentru familie

Firea a dezvaluit cum va vota la referendumul pentru familie

Autor:

Cu mai putin de doua saptamani pana la consultarea publica de luna viitoare, ce va fi organizata pe durata a doua zile – 6 si 7 octombrie – primarul Capitalei, social-democrata Gabriela Firea a anuntat public ce varianta de pe buletinul de vot va alege.

 

firea 287x300 Firea a dezvaluit cum va vota la referendumul pentru familieMergand pe ideea ca “Familia este legatura noastra cu trecutul si puntea catre viitor”, Firea a anuntat, in cursul zilei de miercuri, ca va alege varianta “da”. “Pentru mine, casatoria inseamna comuniunea bazata pe iubire si respect dintre o femeie si un barbat. Voi spune DA la Referendumul din 6-7 octombrie!”, a scris pe Facebook primarul Capitalei.

Amintim ca intrebarea la care se asteapta ca romanii care vin la urne sa raspunda, cu ‘da’ sau ‘nu’ este urmatoarea: “sunteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?”. In cursul zilei precedente, liderul PSD anuntase ca se intentioneaza sa se deruleze “activitati de informare a populatiei” cu privire la tema acestui referendum.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!