Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Firea a anuntat, inaintea CEx, ca si-a depus demisia din fruntea PSD Bucuresti. Ca “forma de protest”

Firea a anuntat, inaintea CEx, ca si-a depus demisia din fruntea PSD Bucuresti. Ca “forma de protest”

Autor:

Pana sa ajunga la sedinta Comitetului Executiv al formatiunii – in cadrul careia se vor discuta atat subiectul remanierii, cat soarta sa in randul PSD – Gabriela Firea si-a anuntat plecarea din fruntea PSD Bucuresti, organizatie pe care o condusese interimar inca din 2016.

 

firea 3 350x233 Firea a anuntat, inaintea CEx, ca si a depus demisia din fruntea PSD Bucuresti. Ca forma de protest“Mi-am depus acum demisia din calitatea de presedinte interimar la PSD Bucuresti, este o forma de protest a mea pentru faptul ca de doi ani de zile dl Dragnea a blocat alegerile la aceasta Organizatie. (…) Cred ca si statutul ar trebui sa fie amendat, in sensul ca o pozitie interimara nu poate sa dureze doi ani, (…) acum imi dau seama ca a fost un plan – (…) sa depind permanent de domnia sa”, a acuzat Firea.


3 comentarii to Firea a anuntat, inaintea CEx, ca si-a depus demisia din fruntea PSD Bucuresti. Ca “forma de protest”

  1. Nistoreanu

    HI HI HI ! Bineeee Fireooo! Da-le la bot! Hai cu ruperea PSD!

  2. Cocos

    Firea il lasa fara majoritate parlamentara pe Dragnea si guvernul de marionete pica

  3. Minel

    Eu nu știu cum poți face din ziarist, primar? E ca și cum ai face din actor președinte FIFA… Maine dacă îmi pune dracu 1.000.000 € pe pat și îmi spune de azi conduci Centrală Cernavodă,,, îl tremit la dracu pe dracu deci la taso. Cum poți sa sari de la litere la drumuri și administrația a 3 000 000 de cetățeni de la min muncii la autostrăzi de la pacanele la operații pe creier, de la operații pe inima la popice de performanță de la lipit afișe la parlament Uie de la legumicultura cu ardei gras și salata verde la primărie . Te doare mintea. Dacă nu te pricepi stai în banca ta.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!