AcasăNewsFinul lui Oprescu, acuzat de atacul ucigas al maidanezilor

Finul lui Oprescu, acuzat de atacul ucigas al maidanezilor

Uciderea copilului de patru ani de catre un maidanez flamand a picat manusa, pentru un nou scandal intre autoritati si ONG-uri, acestea din urma acuzandu-l pe finul lui Sorin Oprescu.

Oprescu este acuzat de ONG-uri ca l-a pus sef la ASPA pe finul sau

Marcela Pisla, presedinte al asociatiei „Cutu, cutu”, a declarat ieri ca vinovata ar fi conducerea Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA): „Conducerea actuala este compusa din oameni veniti pe cumetrii (directorul general Bogdan Treeeroiu este finul primarului Oprescu). Treeroiu si directorul de proiect Razvan Bancescu nu au pregatire de specialitate in domeniu, ci sunt niste simpli functionari veniti de la RATB prin transfer, prin relatii”.

In replica, Razvan Bancescu a dezvaluit ca ASPA n-are nicio vina si ca maidanezul ucigas apartinea unui ONG, mai exact asociatiei Caleidoscop, care l-a sterilizat si microcipat. In timp ce iubitorii de animale se dueleaza cu autoritatile, tatal indurerat si-a ridicat de la morga baiatul de patru ani sfasiat de cel mai bun prieten al omului. Iar ONG-urile si ASPA si-au vazut de treburile lor. Fiiindca, la urma urmei, n-a murit vreun politician, ci un simplu copil…

author avatar
Narcis Voica
601 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger