AcasăNewsFinalizarea pasajului de la Piata Presei Libere, amanata cu o luna

Finalizarea pasajului de la Piata Presei Libere, amanata cu o luna

sursa foto: b365.ro

Reprezentantii Primariei Capitalei anunta ca pasajul de la Piata Presei Libere va fi dat in folosinta la sfarsitul lunii mai, desi primarul Sorin Oprescu sustinea, de curand, ca lucrarea poate fi gata pana la sfarsitul lunii aprilie.

sursa foto: b365.ro

Pentru intarzierea de o luna, reprezentantii Primariei Capitalei dau vina pe Enel, sustinand ca „lucrarile propriu-zise la pasaj puteau fi finalizate mai devreme, insa au aparut intarzieri legate de devierea cablurilor, in sensul in care Enel nu si-a identificat corect instalatiile. In prezent aceste probleme au fost remediate, reluandu-se lucrarile la pasaj in zona afectata”.

Totusi, conform Ziarului Financiar (zf.ro), cei de la Enel sustin ca „am respectat reglementarile specifice si colaboram cu Primaria Capitalei pentru a gasi cele mai bune solutii”.

Cert este ca lucrarile la Pasajul Piata Presei Libere sunt gata in proportie de 87%. Noul pasaj rutier va avea 700 de metri si va fi realizat pe sensul dinspre DN1 spre Soseaua Kiseleff si Bd. Marasti. Soferii vor intra in pasaj de pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, dupa Fantana Miorita, din directia Ploiesti-Baneasa. Sub Piata Presei Libere, pasajul se va bifurca, soferii avand la dispozitie doua iesiri: pe Soseaua Kiseleff, in zona strandului Tineretului, si pe Bd. Marasti, dupa City Gate Towers.

Cu aceasta ocazie s-a realizat un nou pasaj pietonal care va face legatura intre Piata Presei Libere si Parcul Herastrau (aleea ce desparte Beraria H de Hard Rock Cafe). In plus, vechiul pasaj pietonal va fi si el modernizat.

author avatar
Cristi Ionita
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger