AcasăNewsFinalist “MasterChef”, gasit MORT!

Finalist “MasterChef”, gasit MORT!

Finalist MasterChef gasit mort! Josh Marks, finalist al show-ului “MasterChef” din Statele Unite, a fost gasit mort pe o alee din Chicago, la doar cateva luni dupa ce a fost implicat intr-un incident cu politia, prima ipoteza luata in calcul de anchetatori fiind sinuciderea.

Un reprezentant al Politiei din Chicago a declarat ca o femeie a apelat numarul de urgenta, vineri seara, tipand dupa ajutor, potrivit tmz.com.  Echipajul sosit la locul incidentului a gasit un barbat, in varsta de 26 de ani, zacand pe jos fara suflare, impuscat in cap. Mai multe surse sustin ca victima este Josh Marks.

De asemenea, in apropierea cadavrului, politistii au gasit si o arma, iar acum fac cercetari pentru a elucida cazul.

Marks a fost arestat in luna iulie a acestui an, dupa ce a atacat un politist caruia a incercat sa-i ia arma. Trei ofiteri au intrevenit atunci, cu bastoane si spray paralizant, insa fostul concurent de la MasterChef a reusit sa se elibereze si sa fuga. De alti cinci politisti a fost nevoie ulterior pentru a-l prinde si a-i lua arma. In cele din urma Josh a fost incatusat.

Fostul finalist “MasterChef” a colaborat ulterior cu o asociatie, alaturi de care a inregistrat un clip, incercand impreuna sa sprijine persoanele cu tendinte de sinucidere.

Foto: captura tmz.com

author avatar
Alina Costache
1.219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger