AcasăNewsFinala Exatlon Romania. Castigatorul concursului se va afla miercuri seara

Finala Exatlon Romania. Castigatorul concursului se va afla miercuri seara

Au pornit 20 in competitie, au ramas 2. Ajunsi in Republica Dominicana, atat Faimosii, cat si Razboinicii au luptat pentru a ajunge in finala Exatlon Romania. Miercuri seara, dupa saptamani intregi in care s-au tot gandit oare cine va castiga, pana la urma, marele premiu de 100.000 de euro, telespectatorii fideli emisiunii-concurs difuzate de Kanal D vor afla numele laureatului primei editii a Exatlonului.

Prezentatorul show-ului, Cosmin Cernat, alaturi de cei doi finalisti. Vladimir si Ionut au ajuns in ultimul act al Exatlon-ului, dupa ce colegii lor au parasit, rand pe rand, competitia

Dupa aproape cinci luni de concurs, rastimp in care au avut de trecut de probe de rezistenta fizica, de perspicacitate, dar si de noroc, nemaivorbind de quiz-urile in care le-au fost testate cunostintele generale, au ramas patru in semifinale – Vladimir Draghia, de la Faimosi si Ionut Sugacevschi, Stefan Floroaica si Alexandru Nedelcu, de la Razboinici.
Primul care a parasit competitia, in semifinale, a fost Alex. I-a urmat Stefan. „Razboinicul” Ionut, alias „Jaguarul”, fost cel dintai care s-a bucurat ca a ajuns in finala Exatlon Romania, celalalt finalist fiind Vladimir Draghia, din echipa Faimosilor.

Finala Exalon Romania, in care se vor lupta Vladimir si Ionut, incepe miercuri seara, de la 19.45.

sursa foto: Facebook/Exatlon Romania

author avatar
Cristina Stefan
839 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger