Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Final in operatiunea de recuperare a victimelor avalansei: 29 de trupuri fara viata

Final in operatiunea de recuperare a victimelor avalansei: 29 de trupuri fara viata

Autor:

La o saptamana de la producerea dezastrului, s-a anuntat oficial ca procedurile menite sa duca la recuperarea tuturor victimelor avalansei care a lovit hotelul din centrul Italiei s-au incheiat.

 

ava1 350x195 Final in operatiunea de recuperare a victimelor avalansei: 29 de trupuri fara viataLa acest moment s-a anuntat si bilantul oficial al pierderilor de vieti omenesti. Conform presei locale, sunt 29 de trupuri fara viata, toate fiind recuperate din zona hotelului inghitit de nameti. Conform La Stampa, 14 femei si 15 barbati si-au gasit sfarsitul dupa ce au fost surprinsi de avalansa.

Astfel s-a stabilit ca in momentul in care cladirea din Farindola a fost lovita de cantitati uriase de zapada, in interior se aflau 40 de persoane, si nu doar 29 sau 30 cum s-a crezut initial. Majoritatea oamenilor erau turisti, insa in incinta erau si angajati ai hotelului – inclusiv administratorul.

Din fericire, 11 oameni, trei dintre ei romani – o mama si cei doi copii ai sai, au supravietuit acestei experiente terifianta, la fel si sotul femeii, cetatean italian.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!