Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Final de saptamana cu precipitatii mixte, ninsori si vant puternic

Final de saptamana cu precipitatii mixte, ninsori si vant puternic

Autor:

Weekend-ul aduce precipitatii in mare parte din tara, motiv pentru care specialistii au emis o informare meteo.

 

ninsoare 300x173 Final de saptamana cu precipitatii mixte, ninsori si vant puternicAstfel aflam ca incepand de sambata dimineata, de la ora 8, si pana duminica la ora 20, “aria precipitatiilor ca cuprinde toate regiunile”.
Daca sambata in nord si centru vor fi ploi si apoi precipitatii mixte, in noaptea de sambata spre duminica sunt asteptate ninsori. La fel cum si la munte prognoza anunta precipitatii specifice iernii. “Cantitatile de precipitatii vor depasi pe arii restranse 15 l/mp, cu precadere in Carpatii Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si vestul Carpatilor Meridionali, unde se va depune strat consistent de zapada”, mentioneaza reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.

Totodata, specialistii precizeaza ca si vantul isi va face din plin simtita prezenta, fiind asteptat ca rafalele sa fie mai puternice in sud si vest – de 50-70 km/h, dar si pe crestele muntilor (unde pot depasi 70-90 km/h), iar ninsoarea sa fie viscolita.


1 Comentariu la Final de saptamana cu precipitatii mixte, ninsori si vant puternic

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    VÎNTUL/Vînturi 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; Vînt 7 Hristos 7; VÎNT 4/8 ILIE 4/8; VÎNTURI 7/13 HRISTOS 7, TIȘBITUL 13; Vînturile 14 MARIA 14; VÎN.TUL. VÎN-Vîna, TUL-Tișbitul. Vîna lui Tișbitul; VÎN.TU.R.ILE. VÎN-Vîna, TU-Tișbitul, R-Roșu, ILE-Ilie. Vîna roșie a lui Tișbitul Ilie. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definițiile, prin care vîntul e creat pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!