Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Filmulețele românești care rup internetul

Filmulețele românești care rup internetul

Autor:

Mai multe filmulețe fac senzație în mediul online, dar dincolo de amuzamentul pe care îl provoacă acestea transmit un mesaj cât se poate de clar, un avertisment serios: să fim atenți la ce alimente consumăm. Piața din România este zilnic contaminată cu produse alimentare de cea mai joasă calitate, românii fiind nevoiți să-și hrănească familiile cu rebuturile occidentale.

 

1 3 Filmulețele românești care rup internetulVă e cunoscut răspunsul la întrebarea “aveți roșii românești?”:  “Desigur, roșii românești din Turcia, Grecia, Spania…”. Mai sunt legume românești în piețe? Poate că da. Dar se pare că românii au din ce în ce mai multe dificultăți în a le găsi. Vizionați în clip cât de românești sunt legumele și fructele din piețele autohtone.

Clipul de mai jos este o gură de aer proaspăt în aceste zile când se discută din ce în ce mai mult despre  dublul standard. „Prospețimea” cărnii congelate și proveniența porcului românesc din China.

Să nu uităm de recentul scandal cu peștele contaminat adus în România, din lacurile industriale poluate din Italia, Spania și Franța. Cea mai creativă formă de combatere a acestui fenomen am descoperit-o într-un scurt film care pune lucrurile în perspectivă. Filmulețul este viral în social media și a strâns deja sute de mii de vizualizări.


2 comentarii to Filmulețele românești care rup internetul

  1. Cireasa

    Radeti voi da e jale la parcare. Euro ceapa si cartofii au atins 2 🍒.

  2. Cireasa

    Vreau sa-i spun lui Daia ca minte ca oaia. La Penny Italia si Germania costa cartofii in jur de 4-5 roni 1,5euro rosiile is la 6 roni tradus si nu 14 roni ca la noi in Romania acum, iar lamaile la 4 lei plasa cu 6 lamai. Ciresele costa 8 lei nu 50 de lei iar bananele le iei cu 3 lei. Si ei au de 10xsalar mai mare ca noi sa va fie rusine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!