AcasăNewsFilmare SOCANTA: Au incercat cu disperare sa scape din ghearele mortii, dintr-o...

Filmare SOCANTA: Au incercat cu disperare sa scape din ghearele mortii, dintr-o barca ce se scufunda! (VIDEO)

Au trecut prin momente de groaza si au luptat cu disperare sa nu piara inecati. Tipetele si eforturile unui grup de turisti care s-au zbatut sa scape cu viata dintr-un accident cumplit au fost surprinse de catre un martor aflat intr-o alta barca, iar filmarea datatoare de fioria ajuns pe Internet.

Totul s-a intamplat in doar cateva minute. Ambarcatiunea in care se aflau cele cateva persoane,  turisti care alesesera sa petreaca ceea ce sperau a fi o vacanta de vis in Thailanda, s-a inclinat periculos de mult si a inceput sa ia apa. In cateva clipe, toti pasagerii aflati la bord au ajuns de pe puntea ambarcatiunii in apa rece.

Unii au alunecat, in timp ce altii s-au aruncat de bunavoie, incercand sa scape din imbulzeala creata, in asa fel incat sa-si conserve energia si sa poata inota cat mai mult, pana cand salvatorii ii vor recupera. Din ce se vede din inregistrare, ambarcatiunea a ajuns in adancurile oceanului in doar cateva clipe, spre disperarea pasagerilor, care au trait un adevarat cosmar. Turistii au avut, insa, un mare noroc, dat fiind faptul ca un alt iaht se afla in apropiere si au fost salvati rapid.

Va avertizam ca imaginile urmatoare, postate pe Youtube, au un puternic impact emotional.

 

421 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger