Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Filmare. Prefectul Capitalei anunta o plangere penala

Filmare. Prefectul Capitalei anunta o plangere penala

Autor:

Dupa ce a fost luata la intrebari de un barbat, la o terasa din Capitala, in legatura protestul din 10 august – si interventia jandarmilor, prefectul Cliseru a anuntat ca are de gand sa depuna o plangere penala la adresa persoanei in cauza, care a si filmat intregul episod.

 

pref Filmare. Prefectul Capitalei anunta o plangere penalaInregistrarea in cauza a ajuns pe o retea de socializare, de unde a fost preluata si de televiziuni. Ulterior, Speranta Cliseru a transmis ca intentioneaza sa formuleze o plangere. “Anunt opinia publica in legatura cu faptul ca am luat decizia de a depune impotriva acestei persoane, pe care intre timp am identificat-o, o plangere penala pentru amenintare si ultraj dar si o actiune in raspundere civila delictuala pentru atacul adus reputatiei mele”, a sustinut aceasta.

In mare, dialogul inregistrat video a sunat astfel:

“Daca sunteti nevinovata, daca n-ati avut nicio implicare, iesiti public si spuneti asta: doamna Carmen Dan minte, domnul Dragnea face asta”, i-a cerut barbatul, Cluseru replicand: “Asta am spus. Am spus. Cred ca ati gresit adresa, mergeti la alta persoana sa intrebati. Eu am spus ca sunt nevinovata si sa le intrebati pe acele persoane, nu sa ma haituiti pe mine. Nu sunt eu vinovata, credeti-ma!”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!