Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fillon il acuza pe Hollande de Penelopegate

Fillon il acuza pe Hollande de Penelopegate

Autor:

Candidatul la Elysee a trecut la atac, ieri, declarand ca are toate ”indiciile” care-i vor permite sa-i urmareasca in justitie ”pe toti cei care sunt la originea” scandalului angajarilor fictive ale sotiei sale, Penelope.

 

fillon Fillon il acuza pe Hollande de Penelopegate

Francois Fillon, former French Prime Minister, member of the Republicans political party and 2017 presidential election candidate delivers a speech at a campaign rally in Provins, France, April 5, 2017. REUTERS/Philippe Wojazer

”De doua luni si jumatate sunt impiedicat sa-mi desfasor campania (…) Am date, documente, persoane care le-au transmis. Cand va veni momentul,  toti cei care sunt la originea acestei afaceri vor avea de-a face cu justitia”, a declarat fostul premier francez. Intrebat daca presedintele Frantei, Francois Hollande, a declansat scandalul ”Penelopegate”, Fillon a raspuns: da, bineinteles. Adaugand ca documentele primelor dezvaluiri in acest scandal au provenit de la ”un serviciu al statului” care apoi le-a transmis presei care se face vinovata de ”practici nedemocratice”. Interogat de Franceinfo, Stephane Le Fool, purtatorul de cuvant al guvernului si apropiat al lui Francois Hollande, a denuntat ”noi acuzatii inflamatorii” din partea lui Fillon, adaugand ca acesta ”nu vrea sa accepte” ancheta independenta a justitiei. ”Aceasta maniera de a face politica nu este la inaltimea angajamentului unui om politic care intentioneaza sa conduca o tara”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!