AcasăNewsFiica unui afacerist arab, rapita in centrul Capitalei

Fiica unui afacerist arab, rapita in centrul Capitalei

Matilda Beatrice Nahas a fost data ieri in urmarire, politistii luand in calcul si varianta unei rapiri

O fata de 14 ani, fiica unui afacerist arab, care are cetatenie norvegiana, este cautata de politia din Bucuresti prin programul „Alerta rapire copil”, dupa ce a disparut fara urma.

Matilda Beatrice Nahas a fost data ieri in urmarire, politistii luand in calcul si varianta unei rapiri

Matilda Beatrice Nahas, fiica unui cetatean norvegian de origine araba care deruleaza afaceri in Bucuresti s-a „evaporat” marti, in jurul orei 14.00, cand a plecat de la domiciliul sau situat pe Bulevardul Unirii si nu s-a mai intors. Politia ia in calcul si ipoteza unei rapiri, motiv pentru care ieri a mediatizat intens cazul.

Jurnalistii „National” au descoperit ca minora avea un cont pe un site de socializare, unde sustinea ca este mult mai in varsta decat in realitate, pentru a nu fi ignorata de barbati. De altfel, unul dintre admiratorii fetei, un arab de 30 de ani, a povestit reporterilor nostri ca a cunoscut-o pe Beatrice in spatiul virtual in luna iulie si ca aceasta nu a dat de inteles ca ar avea probleme sau ca ar vrea sa fuga de acasa. Fata are 1,65 m, 70 kg, ochi caprui, par saten, iar in ziua disparitiei era imbracata cu tricou alb si jeansi albastri. Persoanele care pot oferi sunt rugate sa sune la 112 sau la 021.315.35.34, int. 24.249 sau 24.258.

author avatar
Narcis Voica
587 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger