Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fiica lui Warren Buffett a aflat, la 22 de ani, ca tatal ei e miliardar

Fiica lui Warren Buffett a aflat, la 22 de ani, ca tatal ei e miliardar

Autor:

“Nu am stiut de averea tatalui meu decat dupa ce am terminat liceul si plecasem deja din Omaha”, spune Susan Buffett, fata lui Warren Buffett.

 

buffett susie Fiica lui Warren Buffett a aflat, la 22 de ani, ca tatal ei e miliardar”Am vazut la un moment dat un articol in Wall Street Journal – cred ca aveam 22-23 de ani atunci. Acela a fost momentul in care mi-am dat seama ca se intampla mai multe lucruri de cat stiam eu”, povesteste ea.  Susan Buffettt a fondat Sherwood Foundation, o organizatie dedicata evenimentelor de caritate pentru copii. Ea a facut dezvaluiri referitoare la copilaria ei intr-un documentar despre Warren Buffett realizat de HBO – ”Becoming Warren Buffett”. In documentar, Susan ofera detalii intime despre parintii ei, despre copilaria in casa familiei din Omaha (Nebraska) si despre motivele care l-au determinat pe tatal ei sa doneze o mare parte din avere cauzelor umanitare. ”Cand cresteam, nu a avut prea multi bani si nici nu era faimos”, explica Susan Buffett. ”Nu am vazut nimic neobisnuit in modul in care se desfasurau lucrurile in casa noastra. 6 hustles warren buffett used to make 53000 by age 16 Fiica lui Warren Buffett a aflat, la 22 de ani, ca tatal ei e miliardarMergea la birou in fiecare dimineata, sosea acasa si cina cu noi in fiecare seara. Traiul nostru nu avea nimic iesit din comun. Am locuit intr-o casa pe caracteristica persoanelor din patura de sus a clasei de mijloc”, povesteste Susan Buffeett. Warren Buffett locuieste in continuare in aceeasi casa.

564bf0a7ed296.image  Fiica lui Warren Buffett a aflat, la 22 de ani, ca tatal ei e miliardarEa a crescut in conditii modeste, in pofida averii familiei, despre care a aflat prin intermediul articolului Wall Street Journal.

Banuielile lui Susan referitoare la averea pe care o aveau de fapt au inceput dupa o vizita primita de tatal sau. Adam Smith, care a scris ”Supermoney”, o carte despre industria financiara, batuse la usa lor.

”Cred ca eram in ultimul an de liceu atunci; Adam Smith venise sa viziteze casa noastra din Omaha. Imi amintesc ca imediat dupa ce am auzit numele cartii am avut suspiciuni, dar nu cred ca am vorbit despre asta la momentul respectiv.”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!