AcasăNewsFiica lui Rednic era pe „Zaventem” in momentul atentatului

Fiica lui Rednic era pe „Zaventem” in momentul atentatului

Mircea si Luana Rednic se considera norocosi dupa evenimentele de ieri

Printre persoanele aflate pe Aeroportul Zaventem, din Bruxelles, s-a regasit si Luana, fiica lui Mircea Rednic, care vorbea la telefon cu tatal ei chiar in momentul exploziei.

Mircea si Luana Rednic se considera norocosi dupa evenimentele de ieri

Fosta jucatoare de tenis si in prezent agent FIFA, Luana Rednic a povestit primele impresii traite pe „ Zaventem”: „Au fost doua bombe. Eram la check-in, asteptam sa-mi iau bagajul. Lumea a inceput sa alerge in toate directiile. Pe mine m-a luat un domn de la securitate si m-a trimis in biroul lui. Eram 8 persoane acolo si ne-a incuiat. Lumea a luat-o la fuga, speriata. S-au auzit apoi focuri de arma. Am alergat si nu m-am uitat in jur. Eram disperata sa ies mai repede, mi-era frica sa nimeresc intr-o zona in care erau alte bombe. Au aparut si niste ambulante, pompieri, am vazut ca a luat foc un restaurant unde era una dintre bombe”.
La randul lui, Mircea Rednic s-a declarat un tata norocos dupa atentatele de ieri: „Am auzit la telefon explozia. De fapt, au fost doua explozii. Luana a luat-o la fuga, pana cand cei de la securitate au bagat-o intr-o camera si toti cei de acolo stateau culcati la podea. Au stat inchisi cam 15 minute, iar apoi au fost dus pe pista. E un haos total, au cazut tavanele, e mult fum… Fiica mea e speriata, dar era in regula. I-au evacuat din aeroport pe nu stiu ce tunele secrete, i-au dus pe pista”.
Chiar daca antreneaza in Romania, pe Dinamo, Mircea Rednic si familia sa au resedinta in Belgia, ei obtinand cetatenia acestui stat cu mai bine de 15 de ani in urma.

author avatar
Tudor Borcea
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger