Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fiica lui Marius Teicu a pierdut lupta cu leucemia

Fiica lui Marius Teicu a pierdut lupta cu leucemia

Autor:

Patricia Teicu Radulescu, fiica lui Marius Teicu, a murit ieri, la varsta de 41 de ani, dupa o grea suferinta, aceasta fiind diagnosticata in urma cu mai mult timp cu leucemie.

 

ŢEICU Fiica lui Marius Teicu a pierdut lupta cu leucemiaFiica compozitorului a descoperit ca sufera de leucemie in anul 2015, iar de atunci a dus o batalie lunga pentru a invinge boala. Patricia Teicu Radulescu a fost casatorita cu actorul Dan Radulescu, cu care avea doi copii. Ea s-a stins la numai 41 de ani, dupa „o suferinta ingrozitoare”. “In 2015, mi-au aparut niste bubite si am crezut ca sunt pe fond nervos, ca ma agit, pun pasiune in tot ce muncesc. Eu nu am avut nicio boala a copilariei, nu raceam, nu am avut nimic, nu ma duceam la doctor. Si am crezut ca totul e pe fond nervos, am stat vreo trei luni si apoi am fost la doctor. Am mers la dermatologie si acolo au descoperit ca am tuberculoza. Nu aveam niciun simptom. Si-au pus intrebari: de ce tuberculoza?, ca insemna ca imunitatea e la pamant. Am facut analize si am fost descoperita cu un retrovirus, HTLV. Eu am avut un tip de leucemie foarte nou. La noi nu prea exista”, declara Patricia Teicu in cadrul unei emisiuni TV. Anul trecut, Marius Teicu anunta ca fiica sa avea nevoie de transfuzii urgente de sange, rugandu-i pe cunoscuti si pe prietenii sai sa doneze sange pentru a-i salva viata Patriciei.


1 Comentariu la Fiica lui Marius Teicu a pierdut lupta cu leucemia

  1. Ion Barbu

    Dumnezeu sa te odihneasca in pace sarmana fata.De ce pentru uni oameni viata este un calvar? Sincere condoleante domnule Marius Teicu.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!