AcasăNewsFiica liderului extremist care ameninta Romania, dansatoare la bara

Fiica liderului extremist care ameninta Romania, dansatoare la bara

(foto: realitatea.net)

Fiica lui Omar Bakri, liderul extremist care a anuntat ca Romania poate fi o tinta a atacurilor teroriste, lucreaza ca dansatoare la bara in cluburile din Londra.

(foto: realitatea.net)

Busty Yasmin Fostok, in varsta de 27 de ani, fiica liderului extremist Omar Bakri, duce o viata secreta in Marea Britanie, fiind dansatoare la bara in cluburile din Londra.

Desi cand era mica aceasta a fost o credincioasa infocata, tanara s-a separata de tatal ei dupa ce, la varsta de 16 ani, a fost obligata sa se casatoreasca, sotul ei fiind un turc. Nu a rezistat mult langa el, divortand in scurt timp.

In plus, Busty Yasmin Fostok si-a schimbat si viziunile privind modul in care isi traieste viata, preferand sa locuiasca departe de ochii tatalui ei, un musulman fanatic, ce condamna depravarea Vestului.

„Nu sunt de acord cu ideile lui. Sunt o persoana adulta, stapana pe ea. Eu imi vad de viata mea si el de a lui „a declarat aceasta citata de thesun.co.uk.

Confruntat cu stilul de viata al fiicei sale, liderul extremist a reactionat violent, acuzand ca totul ar fi doar o minciuna pusa la cale de politia britanice, care ar dori sa se razbune pe el.

„Daca e adevarat, sunt de-a dreptul socat. A fost crescuta in spiritul adevaratelor valori musulmane, dar e libera sa faca propriile alegeri in viata. Nu am niciun control asupra ei deoarece, din cate stiu eu, e inca maritata. Iar comportamentul ei e responsabilitatea sotului sau. Toti copii mei sunt musulmani practicanti”, a afirmat liderul extremist.

author avatar
Ionut Zgimbau
648 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger