AcasăNewsFIICA fostului premier TONY BLAIR, amenintata cu o arma, pe o strada...

FIICA fostului premier TONY BLAIR, amenintata cu o arma, pe o strada din LONDRA!

Situatia infriocosatoare, in care a fost implicata chiar tanara fata a demnitarului Tony Blair, fostul prim-ministru britanic, a avut loc chiar in centrul capitalei Regatului Unit. Kathryn Blair s-a trezit amenintata de doi tineri, unul dintre ei inarmat cu un pistol.

Putini si-ar fi imaginat ca o astfel de situatie s-ar putea intampla chiar in inima Londrei si ca tocmai fata ex-premierului britanic va trece prin momente datatoare de fiori. Cei doi indivizi, care nu au fost prinsi deocamdata, ar fi incercat sa obtina bani si bunuri de la tineri, chiar in vazul lumii, pe o strada din Marylebone. Totul s-a intamplat luni seara, in jurul orei 20.

Fiica cuplului Cherie-Tony Blair, Kathryn, in varsta de 25 de ani, avocat de meserie, se afla in zona impreuna cu iubitul si alti cativa amici, in clipa in care indivizii i-au luat in vizor. Conform BBC, nimeni nu a fost ranit in urma incidentului, iar arma de foc nu a fost folosita, fiind vorba doar de o amenintare. Politia britanica ancheteaza cazul.

[youtube]eSYbdjForcE[/youtube]

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger