AcasăNewsFiica actorului a anuntat cand va fi inmormantat Ion Besoiu

Fiica actorului a anuntat cand va fi inmormantat Ion Besoiu

Intr-un moment greu pentru ea si familia sa, unica fiica a apreciatului om de teatru si de film a facut publice detaliile ce tin de ceremonialul funerar al actorului Ion Besoiu.

Astfel ca, la o zi de cand artistul si-a gasit sfarsitul, pe un pat de spital din Capitala, la venerabila varsta de 85 de ani, Ioana Besoiu a facut public, prin intermediul mesaj pe pagina sa de Facebook, preluat si pe pagina oficiala a Teatrului Bulandra, de pe aceeasi retea de socializare, faptul ca sicriul tatalui sau va fi depus, in cursul acestei dupa-amiezi, la Capela de la Bellu, cimitir din Capitala in care actorul isi va dormi somnul de veci.

Totodata, cei care l-au respectat si urmarit pe artis in zecile de roluri jucate pe scena teatrului sibian si a celor din Bucuresti, dar si in filmele in care a aparut alaturi de alti reprezentanti ai „Generatiei de Aur„, pot veni sa ii aduca o floare si sa ii aprinda o lumanare, la sediul Teatrului Bulandra, incepand de vineri dupa-amiaza. „Tatal meu, ION BESOIU, a incetat din viata. Trupul neinsufletit va fi depus joi 19 ianuarie la orele 16.00 la Capela Cimitirului Bellu Ortodox. Vineri 20 ianuarie de la orele 15.00, cei care l-au cunoscut si apreciat isi pot lua ramas bun la Teatrul „L.S.Bulandra”, foaierul Salii Liviu Ciulei (Bd. Schitu Magureanu nr.1) incepand cu orele 15.00, unde va fi depus pana sambata 21 ianuarie la orele 12.00. Slujba de inmormantare va avea loc sambata 21 ianuarie la ora 13.00 la Cimitirul Bellu Ortodox”, a transmis Ioana Besoiu.

Vestea ca Ion Besoiu a plecat dintre cei vii i-a intristat pe colegii de breasla ai actorului, care au avut doar vorbe frumoase despre cunoscutul artist. DETALII AICI

sursa foto: manager.ro

author avatar
Cristina Stefan
801 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger