Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fifor, prima zi la MApN, prima sedinta cu sefii de departamente

Fifor, prima zi la MApN, prima sedinta cu sefii de departamente

Autor:

Mihai Fifor si-a preluat deja prerogativele, la Ministerul Apararii, de aceasta data. Nu oricum, ci convocand o intrevedere cu echipa din subordinea sefului MApN.

 

544733 503920502959053 1622575524 n fifor 390x500 Fifor, prima zi la MApN, prima sedinta cu sefii de departamenteIn ziua ce a urmat depunerii juramantului, in fata presedintelui, a sefilor celor doua Camere ale Parlamentului, dar si a sefului sau direct, premierul Tudose, Mihai Fifor a si avut o intalnire de lucru cu sefii departamentelor si a structurilor centrale ale MApN.

Fifor a fost care a convocat aceasta intrevedere, pentru a se intra in paine dupa instalarea noii conduceri a ministerului, cum s-ar spune. Astfel, a aflat nu doar cine se ocupa de ce departament, ci si ce activitati se afla, la aceasta data, pe agenda ministerului care, dupa demisia lui Adrian Tutuianu, a avut conducere interimara.

Sedinta de miercuri se anunta, insa, doar prima dintr-o viitoare serie de intruniri. “Astfel de intalniri vor continua in perioada urmatoare pentru a fi trecuta in revista evolutia programelor esentiale de inzestrare si pentru a se avansa in demersurile asumate atat in Programul de Guvernare, cat si in ”Planul de inzestrare a Armatei Romaniei 2017-2026”, se transmite dinspre MApN, intr-un comunicat.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!