Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fifor, precizari privind o eventuala suspendare a presedintelui

Fifor, precizari privind o eventuala suspendare a presedintelui

Autor:

Pe langa chestiuni referitoare la recenta sa participare la Summit-ul NATO de la Bruxelles, alaturi de presedintele Iohannis, Mihai Fifor a raspuns, vineri, si unei intrebari ce tine de politica interna, mai exact despre eventualitatea unei suspendari a primului om in stat.

 

fifor Fifor, precizari privind o eventuala suspendare a presedinteluiS-a intamplat in cadrul unei conferinte desfasurate la sediul MApN. Oficialul social-democrat aflat in fruntea Ministerului Apararii Nationale a facut trimitere la discutii in cadrul Coalitiei si al PSD. “Este o discutie pe care, cu siguranta, o s-o purtam in continuare in cadrul Coalitiei PSD-ALDE. Este o discutie care, cu siguranta, se va purta in continuare si in structurile de conducere ale Partidului Social Democrat – in Biroul Permanent si in Comitetul Executiv National. Si, de indata ce vor fi noutati, vom comunica”, a anuntat ministrul Fifor, unul dintre vicepresedintii PSD.


3 comentarii to Fifor, precizari privind o eventuala suspendare a presedintelui

  1. ??????

    Considerați că ministrul de la apărare nu este în cadrul competențelor de mebru CSAT prin a da curs la astfel de discuții , mai exact funcția nu îi permite astfel de afirmații ? Considerați că președintele ar trebui să îl sancționeze cu diminuarea indemnizației ?

  2. ??????

    Încă un psd-ist care să consideră îndreptățit să comenteze și să “conteste” alegerile poporului ?

  3. Falfalea

    Domnule nu cred ca poti suspenda un presedinte ce respecta poporul, legile si constitutia Romaniei. Dar decat sa bati apa in piua politica mai bine cumpara niste interceptoare ca am inteles ca daca englejii solicita ajutorul o sa trimiti Mig 21,mig 21 nefast care are interdictie de a mai decola de la sol. Interceptorul are o viteza in plus fata de multirol astfel e trimis sa preintimpine amenintari aeriene dotat cu arme de bataie lunga.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!