AcasăNewsFifor, despre Dancila: Cea mai buna propunere pe care PSD putea sa...

Fifor, despre Dancila: Cea mai buna propunere pe care PSD putea sa o faca

In asteptarea anuntului oficial cu privire la propunerea europarlamentarului PSD Viorica Dancila pentru functia de prim-ministru Mihai Fifor a laudat nominalizarea.

Numele social-democratului Fifor a fost vehiculat intens, in ultimele ore, ca posibila propunere de viitor sef al Guvernului 

Devenit premier interimar, ca urmare a demisiei lui Mihai Tudose, politicianul aflat in fruntea Ministerului Apararii da de inteles ca sustine din plin nominalizarea social-democratei care ar putea deveni prima femeie premier a Romaniei.

„Opinia mea este ca, da, cea mai buna propunere pe care PSD putea sa o faca in acest moment, Viorica Dancila are anvergura internationala, este liderul parlamentarilor europeni romani, este un om care a dovedit intotdeauna probitate morala, niciodata n-a putut fi contestata profesional. Cred ca este cea mai buna propunere pe care PSD putea sa o faca”, a declarat Fifor, marti, la plecarea de la sedinta Comitetului Executiv National desfasurat la sediul central din Kiseleff.

author avatar
Cristina Stefan
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger