AcasăNewsFifor: bugetul este o prioritate

Fifor: bugetul este o prioritate

Una dintre principalele teme de discutie in cadrul sedintei conducerii PSD, desfasurate in aceasta ultima zi a saptamanii la Parlament, a constituit-o proiectul de buget pe anul in curs.

De altfel, si ministrul Teodorovici, seful de la Finante, a fost prezent la intrunirea Comitetului Executiv al partidului condus de Liviu Dragnea.

Referindu-se la acest subiect, senatorul Mihai Fifor, aflat in fruntea Consiliului National al PSD, a declarat ca „bugetul este o prioritate” si ca la sedinta de duminica s-au discutat „lucruri punctuale ridicate de colegii senatori”. Mai mult, a reiesit ca tema va continua sa fie supusa dezbaterilor pana la sedinta de Guvern in care urmeaza sa fie aprobat bugetul pe 2019. „In ultima instanta, ne dorim ca acest buget sa fie unul cat se poate de bine construit, astfel incat toata lumea – nu doar comunitatile locale – toata lumea sa poata avea necesarul pentru functionare”, a subliniat fostul ministru, aflat la Parlament.

98 afisari

1 COMENTARIU

  1. Remarcați și faptul că și armata, care deține terenuri și poliția, parchetele și judecătoriile au posibilități și surse prin care ar putea crește ponderea veniturilor proprii în bugetele instituțiilor respective,pentru a le aloca pentru plata salariilor și cheltuielile de funcționare ale instituțiilor ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger