AcasăNewsFifor a semnat demiterea lui Bogdan Despescu din fruntea Politiei Romane

Fifor a semnat demiterea lui Bogdan Despescu din fruntea Politiei Romane

Bogdan Despescu

Cazul politistului de la Rutiera acuzat de agresiune sexuala, indelung analizat in ultimele saptamani, i-a adus plecarea de la varful Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR). Bogdan Despescu paraseste sefia IGPR, decizia fiind oficializata, miercuri, prin semnatura premierului interimar, Mihai Fifor.

Bogdan Despescu va fi succedat de Catalin Ionita

La cateva zile de cand ministrul de Interne iesea in fata presei spunand ca i-a propus premierului de la acea vreme schimbarea din functie a sefului Politiei Romane, demers cu care prim-ministrul nu a fost de acord, Mihai Tudose hotarand sa-i dea lui Despescu o saptamana sa vina cu un raport lamuritor in cazul agentului banuit de pedofilie, miercuri seful interimar al Executivului a luat o hotarare in ceea ce il priveste pe cel care conducea IGPR din decembrie 2015.

„Prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat astazi decizia de eliberare a domnului Bogdan Despescu din functia de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane, cu rang de secretar de stat. Totodata, premierul interimar a semnat decizia de imputernicire, pentru o perioada de sase luni, in functia de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane, cu rang de secretar de stat, a domnului Alexandru-Catalin Ionita. Ambele decizii ale prim-ministrului interimar au fost luate la propunerea   ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, si vor intra in vigoare odata cu publicarea in Monitorul Oficial”, se mentioneaza intr-un comunicat postat pe site-ul Guvernului.

Cititi si: Omul lui Despescu, prins cu pedofilul!

Rebeliune la IGPR!

Am oprit „fabrica de generali” MAI!

Seful Politiei Romane, pe faras!

author avatar
Cristina Stefan
338 afisari

2 COMENTARII

  1. Remarcați totuși că civilii , cu excepția „primunului angajat al statului”, nu au competența de a decide despre ocuparea funcțiilor din sistemele de aprare, ordine publică și siguranță națională ?

  2. Deci, de ce s-ar „manifesta” ocupanți ai funcțiilor din guvern, de exemplu, printre politicieni, dacă ar fi subordonați ai unor instituții din sistemul de apărare națională, ordine publică, siguranță națională?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger