AcasăNewsFestival indoliat, in Italia: Patru oameni au murit luati de viitura

Festival indoliat, in Italia: Patru oameni au murit luati de viitura

Alesesera sa participe la o manifestare culturala, in nordul Italiei, dar au fost surprinsi de o viitura. Furia naturii a rapit vietile a patru eprsoane.

Alti 20 de oameni au suferit leziuni si s-au ales cu o spaima teribila, dupa ce a inceput sa ploua puternic si, din senin, un val de apa care a acoperit rapid zona in care se aflau i-a luat, pur si simplu, pe sus. Au reusit sa se salveze, si au ajuns pe mana medicilor, pentru a primi ingrijiri. Alte patru persoane, insa, nu au apucat sa se fereasca din calea pericolului si au  pierit, anunta presa internationala.

Natura s-a dezlantuit sambata noapte, in Refrontolo, localitate situata in nordul statului italian, chiar in timpul unui festival, al carui loc de desfasurare fusese ales in apropierea unei cascade, unul din reperele turistice al regiunii respective. Pagubele materiale in urma trecerii viiturii au fost semnificative: mai multe masini au fost avariate, dar si cateva constructii aflate in zona au fost afectate de canditatea mare de apa.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger