AcasăNewsFerrari pregateste superbolidul de 1,2 milioane de euro pentru salonul auto de...

Ferrari pregateste superbolidul de 1,2 milioane de euro pentru salonul auto de la Geneva 2012!

Evenimentul care va avea loc pe  5 martie la Geneva este o borna pe care marii contructori de automobile nu o pot rata, fiecare incercand sa aduca aici modele noi, care sa ia ochii miliardarilor.

Ferrari nu face exceptie de la regula, pregatind un model in editie limitata. Nu se cunosc prea multe detalii despre noua bijuterie pe patru roti pregatita de constructorul italian, dar lucrurile care s-au aflat au aprins deja imaginatia pasionatilor. Noua masina va fi dotata cu un motor mai puternic decat cel de 740 CP, care echipeaza modelul F12 Berlineta, si va beneficia de de sistemul hibrid HY-KERS, dezvoltat initial pentru  Formula 1. Constructorul spera ca astfel sa scada consumul cu pana la 40 % si sa reduca timpul de decelerare,  in cazul unei viteze de 200 km/h, de la 8,5 secunde la 5,5 secunde.

Se vehiculeaza ca pretul masinii va fi undeva in jurul a 1, 2 milioane de euro, Ferrari urmand sa produca doar 499 de unitati. Clientii fideli ai firmei au avut deja prilejul sa admire modelul,  care poarta numele de cod F150, in cadrul unor expozitii private, asa ca toate cele 499 de bucati sunt deja … rezervate.

author avatar
Bogdan Enache
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger