Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fericirea si libertatea denuntatorilor, la final

Fericirea si libertatea denuntatorilor, la final

Autor:

Fostul sef al Fujitsu Siemens Romania, Claudiu Florica, a fost pus sub urmarire in dosarul Microsoft 2, in care este acuzat de complicitate la abuz in serviciu.

 

1 claudiu florica Fericirea si libertatea denuntatorilor, la final

Dupa ce au ”colaborat” in anii 2000 in afacerea Microsoft, Claudiu Florica (sus) si Eugen Bejinariu au ajuns acum colegi de dosar

eugen bejinariu Fericirea si libertatea denuntatorilor, la final In plus, Florica s-a ales si cu masura controlului judiciar pentru urmatoarele 60 de zile. ”Eu am zis sa il bata Dumnezeu, ca nu e normal ca cei care au furat din banul public enorm sa rada de fraieri ca mine”, a recunoscut fostul ministru pesedist Alexandru Athanasiu (urmarit penal si pus sub acuzare si el, pentru abuz in serviciu, in acelasi dosar) ca i-a dorit tot ”binele” din lume lui Florica, dupa ce acesta a fentat orice acuzatie in dosarul ”Microsoft 1” turnandu-i la greu pe politicienii PDL implicati in afacere. Pusi serios pe treaba, procurorii DNA au cerut, tot ieri, Camerei Deputatilor avizul pentru inceperea urmaririi penale a deputatului PSD Eugen Bejinariu – care, in calitate de sef al Secretariatului General al Guvernului in perioada 2003 – 2004, a semnat si initiat actele guvernamentale necesare incheierii contractului cu Microsoft. O afacere in care DNA acuza ca tot discountul de 47% oferit de Microsoft pentru incheierea contractului cu Guvernul Romaniei ar fi fost folosit de fapt pentru plata comisioanelor luate de persoanele acuzate penal in prezent. Iar daca denuntatorul Claudiu Florica ”si-a luat-o”, victimele turnatoriilor (si nu numai) asteapta acum cu interes sa vada ce i-au rezervat soarta si DNA lui Dinu Pescariu, celalalt ”ciripitor” de marca in speta Microsoft.


1 Comentariu la Fericirea si libertatea denuntatorilor, la final

 1. ENE

  Suntem o forta pentru Hollywood!
  Un film senzational se va produce la Hollywood!Urgent spre Hollywood!
  Acum spre Hollywood!Senzational! Bani cu film la Hollywood!Un film original si bani online pentru tine!
  Un film senzational si bani multi pentru tine!Cine va fi urmatorul superstar?
  Ne extindem spre Hollywood!DETALII PE EMAIL:ionene1111@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!