AcasăNewsFenomenul „micilor printese”

Fenomenul „micilor printese”

Desi unele mămici sunt constiente că le ruinează copilăria fetitelor, spun că micutele le vor multumi mai târziu

O noua ticneala vine din lumea showbizului: concursurile de frumusete pentru copilele de sub cinci anisori. Total incredibil, unele copile se poarta ca niste staruri in toata puterea cuvantului.

Desi unele mămici sunt constiente că le ruinează copilăria fetitelor, spun că micutele le vor multumi mai târziu

Lumea showbizului este, uneori, mult mai dura decat credem noi. Spre exemplu, canalul de televiziune TLC, prezent si in Romania, canal axat pe documentare si emisiuni de tipul reality, a lansat o noua provocare inspirata dintr-o moda care face ravagii peste Ocean. Este vorba despre concursuri de tipul „Mica printesa”, dedicate fetitelor sub cinci ani!

Parinti nebuni sau talente innascute?

Multa lume crede ca acest tip de spectacole nu este decat rezultatul unor parinti descreierati care isi transforma copilele, cele mai multe de 2-3 anisori, intr-un soi de papusi stralucitor imbracate, care, odata ajunse pe scena, se comporta ca niste adevarate dive. Aceasta transformare nu este considerata tocmai a fi una sanatoasa pentru micile dive. Pe de alta parte, exista mame, pentru ca acestea sunt cele care isi sprijina, ingrijesc sau impulsioneaza fetele sa se poarte ca vedete, care sustin ca fetitele lor sunt parca nascute pentru astfel de competitii, ca sunt foarte ambitioase si grijulii cu felul in care arata si, pe catwalk, pur si simplu ii vrajesc pe jurati si pe spectatori. In Marea Britanie, serialul TLC dedicat micilor printese incepe la 15 noiembrie, deci, probabil, tot cam atunci va aparea si pe micile noastre ecrane.

author avatar
Catalin Dumitrescu
710 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger