AcasăNewsFenechiu nu mai da pe la USL ca sa nu se incaiere...

Fenechiu nu mai da pe la USL ca sa nu se incaiere cu premierul

Relu Fenechiu are simtul pericolului. Pentru ca stie ca  nu este in gratiile premierului, ministrul Transporturilor evita sa mai dea ochii cu Victor Ponta in cadru mai restrans, cum ar fi sedintele saptamanale ale USL.

Ca sa-si pastreze functia, ministrul Relu Fenechiu a decis sa stea cat mai departe de premierul Victor Ponta

Se stie din capul locului ca Victor Ponta nu l-a vrut pe Relu Fenechiu in Guvern.  Si nici nu a facut un secret din faptul ca liberalul nu se bucura de simpatia lui. Incetul cu incetul, starea de tensiune s-a accentuat, cei doi sfarsind prin a se certa ca la usa cortului.

Mai mult, cunoscand antecedentele lui Victor Ponta (a vrut sa-l bata pe Emil Boc in 2009, cand PSD si PDL guvernau impreuna), uselistii care au asistat la scena sustin ca Fenechiu nu mai avea mult si-l pagubea de o palma pe premier. In consecinta, sfatuit si de Crin Antonescu, actualul ministru al Transporturilor a decis sa rareasca vizitele la USL. ”Nici Relu nu sta in banca lui. Si-o cauta cu Ponta. Se everveaza imediat si de aici porneste scandalul. Nu avem nevoie de asa ceva”, ne-a declarat un lider PNL, precizand ca este mai bine ca cei doi politicieni sa stea cat mai departe unul de celalalt. Pe langa Relu Fenechiu, un alt liberal care se afla la loc de cinste pe lista neagra a lui Victor Ponta este Varujan Vosganian,  pe care premierul l-a invitat public sa paraseasca Executivul. O declaratie care i-a picat greu liberalului, la fel de greu ca si ”glumita” lui Ponta despre ”ministrii corupti”. ”Mi se pare neverosimil ca primul ministru sa ne intrebe pe noi in sedinta de Guvern daca se ofera vreunul voluntar sa fie ministru acuzat de coruptie”, a punctat Vosganian.

Cancescu instiga la revolta in USL

Aristotel Cancescu sustine ca Executivul isi bate joc de brasoveni

Nu votati bugetul Guvernului Ponta. Acesta este mesajul pe care vicepresedintele PNL Aristotel Cancescu l-a transmis parlamentarilor partidului.  Liberalul, care detine functia de presedinte al Consiliului Judetean Brasov, este profund nemultimit de suma alocata in bugetul de stat, sustinand ca este  o bataie de joc la adresa brasovenilor.  In consecinta, acesta a anuntat ca va solicita tuturor parlamentarilor din Brasov sa nu voteze proiectul de buget in forma actuala.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
762 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger