Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Femeile sunt cel mai atragatoare la 23 de ani

Femeile sunt cel mai atragatoare la 23 de ani

Autor:

Un studio publicat in prestigioasa revista Science Alert ne spune la ce varste unele dintre capacitatile sau calitatile noastre sunt la varf.

 

  1. sexy 3 Femeile sunt cel mai atragatoare la 23 de aniInvatarea unei limbi straine este mult mai usoara intre varsta de 7 si 8 ani. Lingvistii si psihologii inca discuta aceasta afirmatie, dar este acceptat faptul ca este mult mai usor sa inveti o limba straina la o varsta mai frageda.
  2. Puterea de procesare a creierului apare la 18 ani.Una dintre metodele prin care cercetatorii analizeaza puterea de procesare a creierului este prin testul simbolurilor digitale de codare. In medie, persoanele de 18 ani au avut cele mai bune rezultate la acest test.
  3. Abilitatea de amintire a numelor nefamiliare apare la 22 de ani. Conform cercetarilor, la varsta de 22 de ani oamenii isi amintesc mult mai repede numele de familie al persoanelor necunoscute.
  4. Femeile sunt mult mai atractive pentru barbati la varsta de 23 de ani. Conform cartii Dataclysm, barbatii considera femeile de 23 de ani drept cele mai atractive. Desi varsta barbatilor creste, preferintele raman aceleasi.
  1. Satisfactia in viata apare la 23 de ani. In cadrul unui sondaj din Germania realizat pe 23.000 de persoane, a fost descoperit faptul ca la 23 de ani acestia s-au simtit satisfacuti cu viata pe care o au.
  2. Varsta la care majoritatea oamenilor se casatoresc este 26 de ani. Statisticile sugereaza ca la varsta de 26 de ani persoanele au intalnit suficienti parteneri pentru a sti cu cine pot ramane pentru un timp mai indeplungat.
  3. Masa oaselor creste la varsta de 30 de ani.Oasele ajung la nivelul cel mai puternic si mai dens la varsta de 30 de ani.
  4. Castigatorii Premiului Nobel au in general 40 de ani. Conform unui studiu, varsta medie pentru castigarea unui Premiu Nobel este de 40 de ani. Chiar daca nu este vorba despre castigarea unui Premiu Nobel, cercetatorii afirma ca la aceasta varsta au loc cele mai importante realizari.
  5. Salariul femeilor ajunge la cel mai mare nivel la varsta de 39 de ani, in timp ce la barbati creste la varsta de 48 de ani. Conform unor analize realizate de Payscale, femeile castiga cei mai multi bani la varsta de 39 de ani. In timp ce salariul barbatilor creste intre varstele de 48 si 49 de ani.
  6. Femeile si barbatii se simt cel mai bine in corpul lor la 70 de ani.

In cadrul sondajului Gallup, doua treimi din americanii cu varste peste 69 de ani, intervievati,  au declarat ca s-au simtit mereu bine in pielea lor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!