AcasăNewsFemeile lui Basescu care au umilit Romania!

Femeile lui Basescu care au umilit Romania!

Traian Basescu nu va ramane in istorie doar pentru iesirile sale marinaresti, dar mai ales pentru faptul ca a promovat, ca niciun alt politician pana la el, femei in nenumarate posturi de conducere. Iar culmea este ca „amazoanele” lui Basescu nu au fost puse acolo doar pe post de „cuiere”, ci, avand „spatele” asigurat de catre fostul presedinte jucator, care probabil le-a si indemnat in acest sens, au ajuns sa-i umileasca pe liderii politici sau cei ai sistemului, spre marea multumire a „nasului” din sufletele lor.

Elena Udrea, prototipul „amazoanelor“ atotputernice din jurul fostului presedinte

Si chiar daca acum toate gandurile se indreapta spre Elena Udrea, atunci cand vine vorba de „femeile” lui Traian Basescu, nu trebuie uitat ca mai mult de o duzina de doamne si domnisoare au fost asezate in prim-planul vietii politice ci nu doar  in urma hotararii neabatute a lui Basescu de a-si forma un corp de sustinatoare fidele. Care, de altfel, dupa cum timpul a si demonstrat-o, nu l-au tradat nici macar in momentele tot mai grele de dupa plecarea de la Palatul Cotroceni. Cu micile exceptii de rigoare ca Adriana Saftoiu, desigur…

De la EBA la Udrea

In „lotul” feminin antrenat de Basescu, majoritatea componentelor s-au remarcat prin atasamentul total dovedit fata de acesta, politiciene ca Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Magda Bistriceanu, Anca Constantinescu, Roberta Anastase, Sorina Placinta sau Monica Iacob Ridzi neiesind din cuvantul acestuia. Chiar daca, in cazul celei din urma, fidelitatea avea sa o coste chiar libertatea. Insa Basescu nu a impanzit doar scena politica portocalie cu „fetele” sale, dar nume ca Alina Bica, Ana Maria Topoliceanu sau Ana Maria Patru au fost propulsate in fruntea unor institutii cheie precum DIICOT, Compania Nationala de Investitiii sau Autoritatea Electorala Permanenta. Insa, daca la inceput sistemul de partid a „inghitit” acest capriciu al „jupanului”, revolta a inceput sa se faca simtita inca de pe vremea cand liderii PDL-ului au fost umiliti, fiind obligati sa o scoata pe „independenta” Elena Basescu drept europarlamentar. Iar la randul sau, sistemul informational a inceput sa intoarca foaia de-abia dupa ce Elena Udrea le dadea generalilor din servicii in cap cu rapoartele informative „strict secrete”, pe care acestia le inaintau spre stiinta exclusiva a sefului statului. Insa acum, toate aceste „arogante” facute de Traian Basescu s-au intors nu doar asupra „amazoanelor” sale care au umilit o Romanie intreaga, dar chiar si a sa … Asa ca se anunta vremuri tot mai grele pentru fostul „el lider maximo”.

author avatar
Toni Matei
1.927 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger