Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Femeie lovita de metrou la statia Aurel Vlaicu

Femeie lovita de metrou la statia Aurel Vlaicu

Autor:

Inca un episod nedorit in subteran. La doar cateva zile de cand o tanara ajunsese in calea unei garnituri de metrou, la statia Bazilescu, salvatorii au fost chemati sa intervina in ajutorul unei alte calatoare lovite de un tren.

 

metrou 346x500 Femeie lovita de metrou la statia Aurel VlaicuDe aceasta data, incidentul s-a produs la statia Aurel Vlaicu, pe una dintre cele mai aglomerate magistrale de metrou, cu putine minute inainte de ora 9. Din primele informatii rezulta ca femeia a fost lovita de un tren care rula pe directia Berceni, norocul acesteia fiind ca mecanicul a apucat sa franeze, incercand pe cat posibil sa evite impactul. Victima a fost scoasa in viata si a fost preluata de cadrele medicale, pentru a-i fi acordat primul ajutor.

Inca nu e clar cum anume a ajuns femeia in calea trenului de metrou si daca a fost vorba despre o cadere accidentala ori despre vreo intentie de a-si curma zilele, cum se pare ca s-ar fi intamplat la Bazilescu. Aceste aspecte urmeaza sa fie lamurite de catre anchetatorii care au preluat cazul.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!