AcasăNewsFemeia cu 0% grasime

Femeia cu 0% grasime

O americanca bodybuilder nu se astepta la reactiile pe care le-a starnit pe internet dupa ce a publicat online o inregistrare in care demonstreaza ca are 0% grasime.

Tanara isi flexeaza bicepsii etalandu-si corpul fara pic de grasime, insa cei care au urmarit imaginile online cred ca este periculos sa-ti modelezi corpul chiar pana aici. „Disciplina unei diete pentru a atinge un nivel scazut de grasime in corp este nebuneasca, nimeni nu atinge «0»,  in special o femeie. Nu este sanatos si este chiar urat”, a comentat un utilizator. Alte persoane i-au laudat efortul, insa au recunoscut ca un astfel de corp nu este „sexy” si nici „frumos”. Potrivit nutritionistilor americani, un nivel sanatos de grasimi in corp pentru femeile intre 20-29 de ani variaza intre 21% si 33%.

author avatar
Mihai Koblenko
535 afisari

1 COMENTARIU

  1. Seriozitate garantata! Subiectul de film care iti aduce bani! Promovam cel mai spectaculos subiect de film! Suntem numarul unu! Un film unic! Castiga si tu bani! Garantat bani pentru rezultate! Castigi bani cu cel mai socant subiect de film! Noi vrem sa ajungem la Hollywood! Trebuie doar sa incepi, apoi castigi! Hollywood: magie si splendoare! Solicita acum detalii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger