AcasăNewsFemeia care a ucis o tanara la metrou, condamnata definitiv

Femeia care a ucis o tanara la metrou, condamnata definitiv

Magdalena Serban a aflat, marti, asemeni opiniei publice, decizia in cazul apelului pe care il formulase fata de prima hotarare a instantei in procesul sau. 

Mai exact, Curtea de Apel Bucuresti a mentinut sentinta dispusa in prima instanta in cazul de fata, din cate anunta televiziunile de stiri.

Ceea ce inseamna ca femeia care a impins-o, in decembrie 2017, in fata unei garnituri de metrou pe Alina, tanara care si-a pierdut viata in urma acestui episod cumplit, a condamnata definitiv la detentie pe viata. Pe fond, Tribunalul Bucuresti dispusese aceeasi pedeapsa pentru femeia acuzata de omor calificat dupa drama de la Dristor 1.

Cazul a socat opinia publica din tara, mai ales ca Magdalena Serban mai incercase sa comita un gest similar, la o alta statie de metrou din Capitala. Acea fata a scapat, din fericire, din mainile agresoarei.

292 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai nu i normal. Pai si de ce daca Visinescu a omorat zeci sau alti securisti nu ia pe viata? Uite cine a tras in noi inainte si dupa 22 de ce nu ia pe viata ca au facut cu buna stiinta crima. Asta sigur e nebuna. Aia au facut-o la ordinul lui Cescuta si din placere, dragoste de crima si partid.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger