AcasăNewsFemeia care a agresat un sofer in zona Dorobanti este o CANTAREATA...

Femeia care a agresat un sofer in zona Dorobanti este o CANTAREATA CUNOSCUTA!

Tanara care a agresat un barbat in urma unui incident in trafic, miercuri, in jurul orei 12.00, in zona Dorobanti, este Alexandra-Aiana Constantin, fosta componenta a trupei TNT.

Alexandra-Aiana Constantin, cunoscuta si sub numele de scena Tisha, se afla la volanul masinii iubitului ei si conducea desi avea permisul suspendat. Tanara, fosta membra a formatiei TNT, a scos un pistol cu gaze, pentru care nu detine permis, si a impuscat in cap un alt sofer, in urma unei altercatii in trafic, potrivit ziarulring.ro.

Incidentul, in urma caruia un barbat in varsta de 35 de ani a fost atacat cu un dispozitiv care i-a provocat arsuri si o hemoragie nazala, a avut loc joi, in Piata Dorobanti din Bucuresti. Conflictul ar fi pornit de la sofer care ar fi coborat geamul masinii sale si i-ar fi adresat femeii cuvinte ofensatoare, aceasta reactionand cu un pistol cu gaze. Victima a fost transportata de urgenta la spital, fiind in stare stabila.

Politistii au reusit, in cursul acestei zile, sa dea de urma tinerei soferite, despre care au aflat si ca nu are permis pentru arma pe care a folosit-o in conflictul din trafic.

author avatar
Alina Costache
672 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger